NYÁR !

 2011.02.04. 18:05

 Gondoltam egy bejegyzést megér, hogy leírjám : meleg, friss tavaszi szellő és nyárias napsütés van Huelva-ban. És holnapra elvileg még melegebb lesz. Nagyon boldoggá tesz, csiripelnek a madarak, mosolyognak az emberek.. :) 

Most beszéltem Diegoval, a tulajjal, hogy kedden megyek. Mindenképp ragaszkodott hozzá, hogy kedden jöjjön ide, hétfő este az nem jó.. Ha minden igaz 12.30tól van vizsgám, 3 körül van egy busz Madridba, azt el szerettem volna érni, de mivel 45 percre lakom a sulitól.. Még ezt ki kell gondolnom. Lehet megkérem, még délelőtt jöjjön mielőtt megyek a suliba.. 

Ja és mondta, hogy amig a kertünkben vannak a bevásárlókocsik, addig nem tudja visszaadni a kauciót. Pedig nekem semmi közöm a fiuk bevásárlókocsi gyűjteményéhez. De majd rájukszólok. 

Most készülök moziba :)

A bejegyzés trackback címe:

https://evelinhuelvaban.blog.hu/api/trackback/id/tr802639078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása