A mai nap tanulságai

 2011.01.18. 23:44

 Ma megfogalmazódott bennem pár dolog, amit már régebben is észrevettem, csak nem tudatosult bennem annyira:

  • A spanyol lányok nagy része nem mos kezet wc után a suliban..
  • Igaz, hogy a spanyolok hangosabbak, viszont sokkal többet nevetnek is és alapjában véve boldogabbnak néznek ki - már az egyetem hangulata is sokkal másabb, mint otthon, tele vidám hallgatókkal (talán a napsütés miatt ?)..
  • A narancs sokkal finomabb mint otthon! És még ezek közül is ki lehet fogni még finomabbat! Viszont az ára nem kevesebb az otthoninál ( napsütés ?? :) ..
  • A tanárok NEM kivételeznek az Erasmusosokkal se (túl sok napsütés??).. 
  • Mint ahogy a Külker sem engedékenyebb a saját hallgatóival, ha külföldön vannak..( lehet nincs elég napsütés..)

Ma befejeztem két beadandót, amit hétfőig kell leadni és megcsináltam egy prezentációt holnap utánra, de a szöveg még nincs meg amit mondok mellé. Holnap egy angol órám és egy prezentációm van, csütörtökön mégegy. Pénteken du. indulunk Granadába és vasárnap késő este jövünk haza. Így még a héten kell a jövőhét hétfői spanyol szóbelimre tanulni. Plusz két beadandó -20-30 oldalasak, + 20 perces beadandó vár rám január végéig.. Aztán már csak egy angol vizsga februárban. Ha addig nem találnak ki valami mást. Kicsit elfáradtam..

Címkék: tanulás narancs spanyolok

A bejegyzés trackback címe:

https://evelinhuelvaban.blog.hu/api/trackback/id/tr492594660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása