Végre hétvége

 2011.01.21. 15:18

 Eljött a várva várt hétvége, összecsomagoltam, egy óra múlva indulunk Granadaba! Igaz ott sokkal hidegebb van, mint itt, mert elég magasan van, hegyekben..de legalább a levegő tiszta !

A szerdai napom elég húzós volt, éjfélig tanultam a csütörtöki prezentációmra. Végülis sikerült fejből mondanom olvasás nélkül és azt mondták a spanyolok h jó volt, értettek mindent. Svédországról szólt, már egy pár hónapja írok róla teljes turisztika-földrajzi elemzést és abból emeltük ki a legérdekesebb dolgokat. Az értékelés felét a tanár adja, a más felét pedig a diákok, 1-10ig kell pontoznunk többféle szempont szerint, elég bonyolult :) 

Jövőhéten tartok majd egy előadást Magyarországról, hagy ismerjék meg kicsit az országunkat :) viszek majd túrórudit, kolbászt és szaloncukrot h megkóstolhassák.

Tegnap este végre voltam kicsit a többiekkel este szórakozni.. Jó volt, sokan mondták, hogy hiányoltak már, meg kérdezgetik, h mit szeretnék a szülinapomra. De persze semmit. Vagy ha mégis valamit akkor az ne legyen nagy..és lehet édes is akár!! :) 

Ma írtam emailt a kordinátoromnak, többek között arról érdeklődtem, hogy nem tud-e szakmai gyakorlatot valamerre .. nagyon jóban vagyunk, gondoltam megkérdezem, aztán majd később még lesz időm eldönteni, hogy otthon vagy külföldön csinálom-e meg.

Szóval most megyek, remélem otthon is minden jól alakul.. vasárnap késő este jövök haza, majd hétfőn igyekszem beszámolni a történtekről .. a spanyol szóbeli vizsgám után!

Címkék: prezentáció gyakorlat szakmai granada

A bejegyzés trackback címe:

https://evelinhuelvaban.blog.hu/api/trackback/id/tr82602839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása